QUARTET DE CORDA JOAQUÍN RODRIGO




Fernando Pascual, violí I
Luisa Moya, violí II
Irene Mereciano, viola
Mar Ribas, violoncel

Fernando Pascual, violí I
València, 1988. Va acabar el grau superior de violí al Conservatori Joaquim Rodrigo de València amb V. Taroncher. Ha obtingut diversos premis de violí i música de cambra.
Així mateix, ha participat en la Sommerakademie Detmold. És col·laborador habitual de l’Orquestra Simfònica de la Mediterrània i de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció de Klaus Sallman i Lorin Maazel.

Luisa Moya, violí II
València, 1985. Va estudiar llenguatge musical, formació auditiva, harmonia i interpretació sota la tutela del professor Carlos Gimeno Estellés. Va cursar tercer de grau superior de violí al Conservatori de València amb Francisco Aguilar. Pertany a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i la Jove Orquestra dels Països Catalans. Ha participat en la Internationale Junge Orchesterakademie amb una gira de concerts per Alemanya (Leipzig, Bayreuth, Weiden i Bielefeld) els anys 2007 i 2008.

Irene Merenciano, viola
València, 1989. Va fer els estudis de grau mitjà al Conservatori Professional de Catarroja amb la professora Alicia Ramada. Actualment cursa el grau superior al Conservatori superior d’Aragó amb el professor Alan Kovacs. Ha fet cursos de perfeccionament amb Francesc Gaya, Paul de Clerk, Trian Ionescu. Ha format part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i de la Internationale Junge Orchesterakademie.

Mar Ribas, violoncel
Manises, 1982. Va acabar el grau superior de violoncel al Conservatori Salvador Seguí de Castelló amb J. E. Bouché i Marçal Cervera, on va obtenir el premi en el II Concurs de Violoncels organitzat pel centre. Va ser membre de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Forma part de diferents grups de cambra, com Effe o el Trío Rodrigo Botet, amb els quals ha obtingut diversos guardons al concurs de l'Alcora.

Programa
Quartet núm. 15 en Re menor op. 421 de W.A.Mozart
I Allegro moderato
II Andante
III Menuetto
IV Allegretto
Quartet núm. 1 en Mi b menor, op. 12 de Felix Mendelssohn
I Adagio ma non troppo. Allegro ma non tardante
II Canzonetta
III Andante expresivo
IV Molto allgro i vivace
Quartet de corda Jaoquín Rodrigo